martes, 7 de marzo de 2017

Divendres 3 de març del 2017

Avui, el primer que hem fet al arribar a classe el professor ha començat amb el formulari de google que ferem el divendres passat. Hem cancelat el formulari per a que no mos arribe més respostes. Amb les respostes que teniem, les quals haviem enviat el formulari a 5 persones de la classe, hem corvertit les respostes a un excel. Desprès amb aquest excel el pujarem a l'aula virtual on hi havia una tasca, juntament posarem el URL del questionari. A més pujarem al blog, a "Evidencies d'acompliment"  el enllaç del formulari.

El professor explica una breu presentació sobre "Els entorns personals d'aprenentatge (PLEs)". Amb l'explicació que va donar i el power tenim que realitzar una tasca que sta pujada al aula virtual, la qual es tracta de fer una tabla sobre les bases pedagògiques les quals son: connectivisme,construccionisme, comunitats de pràctica,constructivisme i teoria de la complexitat. Tenim que explicar-les i dir els autors de cadascun d'ells.

Per a finalitzar, ferem una nova tasca amb una pàgina web anomenada "Padlet" on teniem que fer un mural i buscar informació sobre un artista important i després pujar-ho a l'aula i al blog.

No hay comentarios:

Publicar un comentario