sábado, 25 de febrero de 2017

Divendres 24 de febrer del 2017

En la classe d'avui el que primer ha explicat el mestre ha sigut que tindrem que pujar al blog l'activitat del "Model TPACK" una vegada que l'hem pujat al drive. Després hem anat   a la pàgina: https://labs.tineye.com/multicolr/ on hem elegit un color, hem fet captura de pantalla i l'he pegat al Paint on s'ha retallat sols les imatges, per a poder guardar-la i pujar-la al blog. Tot aquest procés està explicat a l'entrada anterior "Imatge a partir d'aplicació". 

A continuació hem fet el mateix procés però hem agafat una imatge de l'ordinador i s'ha buscat per el "Google imagenes" i hem trobat imatges similars, de les quals hem fet una captura de pantalla i hem retallat unes quantes amb el Paint , seguint el mateix procés que abans, per pujar-la al blog i explicar com ho havia fet.

Després el mestre a explicat com es fa un formulari en el drive pas a pas, per a després fer-ho nosaltres.Tenia que tindre un tema, en el meu cas he elegit "Les plantes", i partir de ahi buscar un vídeo i un enllaç on explicara breument el que després es preguntaria. S'han fet 10 preguntes amb 4 respostes, per últim teniem que enviar el formulari a 5 persones per a que el contestaren i la próxima classe veuriem els resultats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario