viernes, 10 de marzo de 2017

Divendres 10 de març del 2017

La classe d'avui, ha començat ixint dues persones per a explicar el que havien fet amb la pàgina web del Padlet.

Després el professor ha explicat la seguent tasca que anirem fet poc a poc a classe i sinò a casa.Es tracta de fer una Webquest mitjançant el "google sites", en grups de 4 persones tindrem que elegir un tema transversal i fer unes activitats i com les anem a avaluar, en aquest cas mitjaçnt una rubrica. La rúbrica la podem fer amb un programa que es diu Rubistar, on es fan automaticament segons el tema que vullgues tratar.

Finalment, s'hem possat per grups i hem comensat a fer el treball.

martes, 7 de marzo de 2017

Divendres 3 de març del 2017

Avui, el primer que hem fet al arribar a classe el professor ha començat amb el formulari de google que ferem el divendres passat. Hem cancelat el formulari per a que no mos arribe més respostes. Amb les respostes que teniem, les quals haviem enviat el formulari a 5 persones de la classe, hem corvertit les respostes a un excel. Desprès amb aquest excel el pujarem a l'aula virtual on hi havia una tasca, juntament posarem el URL del questionari. A més pujarem al blog, a "Evidencies d'acompliment"  el enllaç del formulari.

El professor explica una breu presentació sobre "Els entorns personals d'aprenentatge (PLEs)". Amb l'explicació que va donar i el power tenim que realitzar una tasca que sta pujada al aula virtual, la qual es tracta de fer una tabla sobre les bases pedagògiques les quals son: connectivisme,construccionisme, comunitats de pràctica,constructivisme i teoria de la complexitat. Tenim que explicar-les i dir els autors de cadascun d'ells.

Per a finalitzar, ferem una nova tasca amb una pàgina web anomenada "Padlet" on teniem que fer un mural i buscar informació sobre un artista important i després pujar-ho a l'aula i al blog.