sábado, 25 de febrero de 2017

Divendres 24 de febrer del 2017

En la classe d'avui el que primer ha explicat el mestre ha sigut que tindrem que pujar al blog l'activitat del "Model TPACK" una vegada que l'hem pujat al drive. Després hem anat   a la pàgina: https://labs.tineye.com/multicolr/ on hem elegit un color, hem fet captura de pantalla i l'he pegat al Paint on s'ha retallat sols les imatges, per a poder guardar-la i pujar-la al blog. Tot aquest procés està explicat a l'entrada anterior "Imatge a partir d'aplicació". 

A continuació hem fet el mateix procés però hem agafat una imatge de l'ordinador i s'ha buscat per el "Google imagenes" i hem trobat imatges similars, de les quals hem fet una captura de pantalla i hem retallat unes quantes amb el Paint , seguint el mateix procés que abans, per pujar-la al blog i explicar com ho havia fet.

Després el mestre a explicat com es fa un formulari en el drive pas a pas, per a després fer-ho nosaltres.Tenia que tindre un tema, en el meu cas he elegit "Les plantes", i partir de ahi buscar un vídeo i un enllaç on explicara breument el que després es preguntaria. S'han fet 10 preguntes amb 4 respostes, per últim teniem que enviar el formulari a 5 persones per a que el contestaren i la próxima classe veuriem els resultats.

viernes, 24 de febrero de 2017

Imatge a partit de Google

Primer anem a "Google imagenes" i cliquem al símbol de la càmera i en "subir imagen". Ixira les imatges que tingues a l'ordinador i seleccines una. A partir d'aquesta imatge buscara imatges semblants i d'on a tret aquesta imatge. Cliques en "Images similares" i fas una captura de unes quantes imatges similars i la retalles en el Paint per a desprès guardarla a l'ordinador.



Imatge a partir d'aplicació

Per a fer aquesta activitat primer tenim que entrar a Google i buscar la pàgina web seguent:

https://labs.tineye.com/multicolr/ 

A continuació a la dreta seleccionem el color que cadascun vullga i ixiran imatges de ixe color pero amb imatges diferents. Desprès capturem pantalla amb amb el boto del teclat "ImpPnt PetSis". Obrim l'aplicació de Paint i peguem la captura, retallem la imatge i posem amb el boto dret del ratolí cliquem en "copiar". Obrim una nova fulla i cliquem en "pegar", desprès la guardem com una imatge "JPG" amb el nom que vullgau. 


viernes, 17 de febrero de 2017

Divendres 17 de febrer del 2017

Avui, hem donat un nou power anomenat "Les noves alfabetitzacions en els mitjans" on s'ha treballat el integrar les TIC segons l'economia de la família o país com per exemple la proposta del "Foro económico Mundial de Davos" que consisteix en un ordinador per a cada xiquet. A de més el gran us de les tecnologies per part del menors, tant el l'ordinador com en el mòbil o tableta i hem vist els percentatges de les nostres contestacions al qüestionari inicial. També en vist dos vídeos sobre l'autoria. Desprès ha explicat la nova tasca per a la setmana seguent sobre el model TPACK. La tasca consisteix en elaborar un document de dues pagines on descriurem el model TPACK i l'exemplificarem mitjançant una activitat per a un curs de primària.

A continuació, hem pujat al google drive la tasca anterior sobre les llicències de Creative Commons, creant una carpeta al drive anomenada "Programari i maquinari". Desprès hem copiat el enllaç en el blog per a publicar-ho i per últim hem creat un calendari on posem les tasques que tindrem al llarg de l'assignatura.

miércoles, 8 de febrero de 2017

Dimecres 8 de febrer del 2017

A la classe d'avui, primer el professor a explicat un power anomenat "Aprenentatge en xarxa i en la xarxa" on es tractava l'origen de les TIC, els cercadors com Google i l'evolució d'Internet fins l'actualitat anomenada Web 2.0 .Dins d'aquesta nova web on ees pot intercanviar l'informació i comunicarse amb altres mitjaçant web com ara wikis i blogger o xarxes socials com Facebook, Twitter, etc. 

Desprès hem introduit noves entrades al nostre blog de l'assignatura com la descripció o reflexió del divendres 3 de febrer. A més hem vist un video de com es crea un lliçencia per a una web i desprès l'hem creat per al nostre blog. En aquesta classe hem après a introduir diferents gadgets com una imgatge, un xicotet text, etiquetes de les quals utilitzem al nostre blog i per últim hem afetgit els blogs dels nostres companys.

Divendres 3 de febrer del 2017

Hui a classe, el professor a presentat el que serà el temari de l'assignatura en aquest cas "Programari i maquinari en contextos educatius". Hem va pareixer que l'assignatura va ser interessant i que aprendrem molts recusos per a utilirzar-los en un futur com a docents en l'aula. El primer que varem fer va ser una enquesta sobre els aspectes inicials. 

Desprès passarem a crear un blog per a l'assignatura on penjarem totes les activitats que anem fent durant el quatrimestre. Per a fer el blog com per a quasi tots era la primera vegada que feien uno vam serguir els pasos que ella anava explicant. Per a saber utilitzar-ho vam puijar uner entrades com eren la presentasió, un tutorial de youtube per a fer un blog i per últim una presentació sobre que es un portafoli d'una web.

viernes, 3 de febrero de 2017

¿Qué es un portafolio?

En la siguiente entrada teneis una presentación sobre qué es un portafolio:


 

Tutorial de blogger.

A continuación os dejo un video sobre como se hace un blog paso a paso:


Presentación

Hola, soy Alba Gómez!

Esta blog tiene como finalidad la exposición de unas cuantas actividades que iré realizando durante en curso en la asignatura de "Programari i maquinari en contextos educatius".