domingo, 30 de abril de 2017

Divendres 28 d'abril del 2017

Després de fer una aturada a causa de la setmana d'activitats complementaries i  de les vacances de pasqua, tornem a les classes de Programar i maquinari.

A la classe d'avui,hem anat a l'aula P2.02 ja que tocava expondre les webquest a cada grup. Primerament,el professor ha explicat el nou power point sobre la realitat augmentada i realitat virtual. Durant la explicació anava diguentmos algunes aplicacions, com "Google Googles" però aquesta sols val per a Android. Aquesta aplicació mitjançant un escaner, pot reconeixer una imatge, un text, un llibre... i donar informació sobre aquests. Després hem descarregat una segona aplicació per a codigs QR, diferenciant aquelles que serveixen per a Android i altres per a IOS. Aquesta última aplicació la utilitzarem per a fer per grups una practica sobre un mapa d'una ciutat important i possarem codigs QR per a identificar monuments o personatges importants.

Finalment, cada grup a exposat la seua webquest mentre el mestre les evaluava. Els temes eren molt dispars com la seguretat vial, el medi ambient, alimentació saludable...però per falta de temps dos grups no han pogut expossar-la i heu faràn la próxima classe.

sábado, 1 de abril de 2017

Divendres 31 de març del 2017

A la classe de hui, el professor ens ha explicat com fer un video interactiu amb un programa anomenat "Playposit". El que primer hem fet és registrar-se i entrar de forma com si siguerem professors per a poder muntar el video.

Aquest programa consisteix en agafar un video de youtube o els que ja tinga la pàgina i després anar possant preguntes de selecció múltiple, de resposta lliure, etc. Primer el professor ens ha ensenyat tot el que podem fer als diferents llocs de la pàgina i poc després com exemple cada un agafat un video i hem formulat els preguntes com a prova.

El professor a demanat com a tasca agafar un video de uns 6 minuts i posar preguntes, per a enviar a tres companys i així vore després els resultats. 

Finalment, abans d'acabar la classe s'hem possat els grups a fer la webquest que la tindrem que expossar després de pasques.